Tampereen Dosenttiyhdistys Ry

Yhteisö, johon Sinä haluat kuulua

Tampereen dosenttiyhdistyksen tehtävänä on edistää dosenttien asiaa Tampereen seudulla.

Tampereen dosenttiyhdistys perustettiin 22.2.1967. Nimi oli silloin Tampereen yliopiston dosenttiyhdistys.

AJANKOHTAISTA

Meille on tulossa erittäin mielenkiintoinen kattaus uusien dosenttien luentoja maanantaina 22.4.24!

Laita päivä muistiin ja tule paikalle Lyhtyyn.

Dosenttien päivä ja vuosikokous maanantaina 22.4.2024

Juhlistamme uusien dosenttien nimittämistä järjestämällä vuosittain Dosenttien päivän. Tilaisuudessa uudet Dosentit pitävät julkisen tervetuliaisluennon (noin 15 minuuttia), jossa he mm. esittelevät oman tieteenalansa keskeisiä kysymyksiä.

Luennot ovat kaikille avoimia ja yleistajuisia.

Paikka: Lyhty, Tampereen Yliopiston päärakennuksen sisäpihan erillisrakennus, Kalevankatu. Tarkka kellonaika vahvistetaan myöhemmin, alustavasti tila on varattu meille kello 15-18.

Päivä päättyy yhdistyksen vuosikokoukseen.

*****

Tampereen Dosenttiyhdistyksen ja CADWESin perinteinen vesipäivän seminaari järjestetään torstaina 21.3.2024 klo 17.00

Paikka: Tampereen yliopisto, Hervannan kampus, Rakennustalo RK218

Tilaisuuden esitelmän pitää DI, Doctoral Researcher Arto Suominen:

Has self-supply for water the potential to reach those people and places that public utilities cannot?

Tilaisuuteen voi tulla mukaan myös etänä.

Tervetuloa!

Linkki Teams-kokoukseen löytyy täältä.

*****

Vuoden 2023 jäsenmaksu

Vuosikokous päätti kuluvan vuoden jäsenmaksuksi 20 euroa.  Seuraavassa on tiedot, joiden avulla voit maksaa vuoden 2023 jäsenmaksun.

Emme lähetä erillistä pankkisiirtolomaketta.

Saajan tilinumero (IBAN): FI11 2121 1800 0144 15

Saaja: Tampereen Dosenttiyhdistys ry

Maksaja: oma nimesi

Jäsenmaksu: 20,00 euroa